Home » Wie zijn wij

Over Accountantskantoorgids.nl

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en professioneel accountantskantoor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn dé gids voor alles wat te maken heeft met accounting en accountancy. Onze website biedt een uitgebreid overzicht van alle accountantskantoren in Nederland. Of je nu een kantoor zoekt voor typische accountantsdiensten voor je bedrijf, fiscaal advies nodig hebt of hulp wilt bij het opstellen van je jaarrekening, onze gids helpt je bij het vinden de beste accountantskantoren.

Naast het overzicht van accountantskantoren in Nederland, doen we ook ons best om je inzicht te geven in de kosten van een accountantskantoor en de werkzaamheden.

Neem vandaag nog een kijkje op Accountantskantorengids.nl en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van het perfecte accountantskantoor voor al je zakelijke behoeften. We streven ernaar om de zoektocht naar betrouwbare en ervaren accountants eenvoudig en efficiënt te maken.7300+ accountantskantoren


Meer dan 7300 bedrijven te vinden via Accountantskantoorgids.nl

Actief sinds 2019


Accountantskantoorgids.nl is al actief sinds 2019

8.117 offertes


Er zijn al meer dan 8.000 offertes aangevraagd door onze bezoekers

Hoe werkt de offerteservice?

Via de offerteservice van Accountantskantoorgids.nl kom je snel en eenvoudig in contact met de beste accountantskantoren in je regio. Jij doet een aanvraag en ons serviceteam koppelt je aan de beste accountantskantoren in je regio.

Het proces gaat als volgt

  • 1. Je bent op zoek naar het beste accountantskantoor en besluit om gratis en zonder verplichtingen offertes aan te vragen. 
  • 2. Na het invullen van het formulier ontvang je enkele offertes van accountantskantoren in je regio. 
  • 3. Jij kiest nu welk accountantskantoor je wilt inschakelen. Het vergelijken doe je op basis van de tarieven en of het bedrijf bij je wensen aansluit.

Gratis offertes vergelijken!

Wie zijn wij?

De website Accountantskantoorgids.nl is in 2019 opgezet met het idee om alle accountantskantoren in Nederland te verzamelen en overzichtelijk in één bedrijvengids te presenteren. 

Onze grootste doelen zijn om de online vindbaarheid van de accountantskantoren te vergroten en onze bezoekers te voorzien van waardevolle informatie.


Onze missie

  • Wij willen een betrouwbare en informatieve bron zijn voor het vinden van geschikte accountantskantoren in Nederland. We streven ernaar om de zoektocht naar een passend accountantskantoor te vereenvoudigen en de juiste informatie te bieden aan onze bezoekers, zodat ze de juiste beslissingen kunnen nemen.
  • De online vindbaarheid van accountantskantoren te vergroten en hen een platform te bieden om zich te presenteren.
  • Het delen van waardevolle kennis en inzichten met onze bezoekers over relevante onderwerpen in de accountancysector. We streven ernaar om een bron van betrouwbare informatie te zijn, zodat zowel bedrijven als particulieren kunnen profiteren van een beter begrip van accountancy en de diensten die accountantskantoren aanbieden.

Hoe komen we tot de informatie op de website?

We hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de zakelijke sector. Door onze jarenlange ervaring, en contact met accountantskantoren in ons netwerk, zorgen we voor informatieve artikelen met betrekking op tarieven, werkzaamheden en keuzeproces voor het kiezen van het beste bedrijf in je situatie.

Let op dat Accountantskantoorgids.nl een overzicht is van alle accountantskantoren in Nederland, niet elk bedrijf op de website is aangesloten in ons netwerk.

Ons team

Onze redactie bestaat uit vijf deskundige tekstschrijvers met een brede expertise op het gebied van zakelijke dienstverlening. Elk van onze redactieleden heeft meer dan vijf jaar ervaring met onderwerpen in de zakelijke dienstverlening en beschikken over diepgaande kennis van de diverse aspecten binnen dit vakgebied.

Ons toegewijde team van tekstschrijvers is niet alleen verantwoordelijk voor het creëren van hoogwaardige teksten, maar zij voeren ook grondig onderzoek uit om waardevolle informatie te verzamelen. Daarnaast onderhouden ze nauw contact met accountantskantoren om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen in de branche.

Naast de tekstschrijvers bestaat het team ook uit front-end en back-end developers die er samen voor zorgen dat de website naar behoren werkt en er overzichtelijk uitziet. Het serviceteam van Accountantskantoorgids.nl zorgt niet alleen dat alle klanten worden gekoppeld aan de juiste bedrijven, maar zorgen er ook voor dat de database van bedrijven up-to-date blijft.

Hoe kan je contact met ons opnemen?


Een overzicht van accountantskantoren per plaats: