Vind de beste accountant in Bakhuizen

Kom gemakkelijk en snel in contact met accountantskantoren uit Bakhuizen en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Accountantskantoren Bakhuizen

Top 10 accountantskantoren in Bakhuizen

Compleet overzicht van alle accountantskantoren in Bakhuizen en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk diverse offertes, bespaar op de kosten!

In Bakhuizen zijn 10 accountantskantoren beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle accountants uit Bakhuizen. Ieder accountantskantoor heeft een eigen profiel met bedrijfsinformatie als adresgegevens, contactgegevens en registraties. Daarnaast zijn alle kantoren in deze bedrijvengids handmatig geselecteerd door Accountantskantoorgids.nl.

Accountant Bakhuizen gezocht?

Wanneer je een accountant zoekt dan wil je bij voorkeur niet teveel betalen, maar niet afdoen aan kwaliteit. Blader door het onderstaande accountantskantoor overzicht en neem vrijblijvend contact op met de accountant van jouw keuze. Nog makkelijker is om gebruik te maken van onze (vrijblijvende) service. Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk accountants uit deze gids. Door offertes te vergelijken voorkom je dat je teveel betaalt. Via ons vind je snel en gemakkelijk een erkend accountantskantoor met de scherpste tarieven.

Vind de beste accountant met het scherpste tarief!

Overzicht van de top 10 accountantskantoren in Bakhuizen en omgeving

Betaal niet teveel voor je accountant. Vergelijk & bespaar!

accountant Bakhuizen

Kosten accountant Bakhuizen: 2024

Een accountant in Bakhuizen rekent een uurtarief tussen de €70,- tot €300,-. Voor een AA-accountant moet je rekening houden met een tarief van €70,- tot €150,- per uur. Een RA-accountant is duurder, met een uurtarief van gemiddeld €150,- tot €300,-.

Bekijk de tabel voor meer informatie over de tarieven per uur van accountants.

Wat kost een accountant per uur?

Soort accountant Gemiddelde prijs per uur*
AA accountant (accountant-administratieconsulent) €70,- tot €150,-
RA accountant (registeraccountant) €150,- tot €300,-
Register controller, audit specialist (CPA auditor) of financieel adviseur €70,- tot €120,-

*Let op: dit zijn gemiddelde uurtarieven van accountants.

In plaats van een uurtarief is het ook mogelijk om een vaste prijs af te spreken. In deze tabel lees je meer over richtprijzen per type opdracht.

Kosten accountant 2024

Opdracht van accountant Gemiddelde prijs per klus in 2024*
Financiële rapportage €40,- tot €300,-
Aangifte belastingen €50,- tot €150,-
Boekhouding €60,- tot €180,-
Jaarstukken €100,- tot €200,-
Financieel advies €100,- tot €250,-
Salaris- en personeelsadministratie €150,- tot €250,-
Controleverklaring €150,- tot €300,-
Jaarrekening €250,- tot €500,-
Financiële administratie €300,- tot €600,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die sterk per accountant verschillen.

Een accountant in Bakhuizen rekent een uurtarief of vast prijs, soms wordt er ook gekozen voor een combinatie. Wij raden aan om van tevoren vast te stellen welke prijsmethode er gehanteerd wordt, zodat je weet wat het ongeveer gaat kosten.

accountant Bakhuizen

Registeraccountant of andere accountant?

Er zijn verschillende accountants. Een accountant-administratieconsulent (ook wel AA-accountant genoemd) stelt financiële rapportages op en geeft advies op financieel en fiscaal gebied. Een registeraccountant (RA-accountant) doet hetzelfde werk, maar mag ook rapportages controleren en verklaringen afgeven. Zowel een AA- als een RA-accountant is geregistreerd in een landelijk register.

Accountants Bakhuizen: hoe vergelijken? 5 handige tips!

Ben je van plan om een accountant uit Bakhuizen in te schakelen, maar weet je niet precies waar je op moet letten bij het kiezen? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, zodat de keuze wat gemakkelijker wordt.

Onze tips:

  • Tip 1: Maak duidelijke prijsafspraken. Bepaal van tevoren wat de werkzaamheden precies gaan kosten. Dan weet je precies wat je moet verwachten. Dit is niet alleen belangrijk voor je financiële adminstratie, maar ook voor het behoud van je goede relatie met je accountant.
  • Tip 2: Klein of groot accountantskantoor? Er zijn grote en kleine accountantskantoren. Een groot kantoor heeft vaak verschillende specialisten in dienst en meer middelen, maar bij een klein kantoor heb je een vast contactpersoon en een meer persoonlijke benadering.
  • Tip 3: Specialisme? Sommige accountants specialiseren zich, maar vaak heb je genoeg aan een algemene (register)accountant.
  • Tip 4: Uit de regio of online? Het voordeel van een digitale samenleving is dat je ook kunt kiezen voor een accountant die niet bij je in de buurt woont, maar waar je alleen digitaal contact mee hebt. Of kies juist voor een accountant uit je eigen regio, voor meer persoonlijk en vaak sneller contact.
  • Tip 5: Welk gevoel krijg je? De laatste tip is dat je je gevoel moet volgen. Met een accountant bespreek je veel zaken waarbij je het vertrouwen moet hebben dat er goed gehandeld wordt. Dit kan alleen wanneer je een goede band opbouwt.

Hoe werkt onze offerteservice?

10 accountant bij jou in de buurt

Vind een overzicht van alle accountantskantoren bij jou in de regio.

Doe een gratis aanvraag

Vul het formulier in en beschrijf wat je graag wilt laten doen. Je ontvangt gratis offertes van accountants voor je aanvraag.

Kies je accountant!

Vergelijk de gratis offertes en kies eenvoudig en snel een accountant.


Start nu je gratis offerteaanvraag!


Veelgestelde vragen

Hieronder lees je het antwoord op een aantal veelgestelde vragen rondom accountants en het inschakelen van een specialist.


Heb je een onderneming en wil je de financiële adminstratie uit handen geven? Een accountant doet de gehele financiële adminsitratie (boekhouding), stelt financiële rapportages zoals jaarrrekening op en geeft je deskundig advies.
Ook voor particulieren kan een accountant veel doen. Denk hierbij aan het doen van de belastingaangifte, het op orde brengen van de financiën en het geven van advies. Heb je bijvoorbeeld een erfenis gekregen en wil je weten wat je hiermee kan doen? Dan kan een accountant je helpen.
Je hoort vaak de term accountancy, dit staat voor alle werkzaamheden die een accountant doet. De werkzaamheden zijn vaak heel breed. Het gaat van het bijhouden van de financiële adminstratie, tot het doen van de belastingaangifte en het opstellen en controleren van jaarrekeningen.
Een werkzaamheden van een boekhouder en accountant hebben veel raakvlakken, maar een accountant heeft vaak nog meer kennis en houdt zich ook bezig met het controleren van de boekhouding. Een boekhouder is meer uitvoerend aan het werk.

Een accountantsverklaring heb je alleen nodig als middelgrote en grote organisaties. Je moet voldoen aan twee van de volgende drie voorwaarden: 1. de waarde van de activa bedraagt meer dan 6 miljoen, de omzet is meer dan 8,8 miljoen en je hebt meer dan 50 medewerkers in dienst.
Alleen een registeraccountant mag een jaarrekeingcontroleren voor een accountantsverklaring. Accountants controleren verder alle financiën, rapporten, facturen, uitgaven en inkomsten en andere onderdelen van de administratie.
In Nederland is de title accountant inderdaad beschermd. Voordat iemand zich accountant mag noemen, moet degene een opleiding in accountancy volgen en een aantal jaren praktijkervaring hebben. Ook zijn accountants geregistreerd in een landelijk register van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)
Nee, dit is niet verplicht. Wel heb je in sommige gevallen een accountantsverklaring nodig, maar hiervoor kun je ook een externe accountant inschakelen.

Start nu je gratis offerteaanvraag!